(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наверное зависит от суммы. По разговорам, на 100к+ нужно иметь подтверждение
-
насколько я понимаю в Канаде не проверяли потому что я им декларацию с Польши показывал, а в Польше не спрашивали потому что я ж вроде как не их гражданин
-
Я учился водить на цивике 9 поколения, взял 10-е. Но знал что буду брать ещё до того как узнал что учебный будет цивик)
-
Це просто пощастило і офіцер був не дуже прискіпливий? Бо здається мені що стандартна процедура вимагає хоча б якогось підтвердження, а там вже залежить від удачі) Краще мабуть перестрахуватися і мати хоча б виписки з ФОПа?
-
А хватит ли у нас ресурсов?
-
Так и со всем, в принципе
-
Ну если купить авто которое не радует то зачем его брать)
-
Мне только японцы нравятся, остальное мне не красиво и я в таком ездить не стану
-
Если вам нравится машина Беллы из сумерек то почему бы и нет
-
Главное чтобы вам нравилось. Всё остальное второстепенно.
-
давайте це обсудимо на грумінгу, не можна просто так взяти і поставити, треба обов’язково аналітику
-
Як по мені то не дуже практичний. Багажник для чогось великого, бо більшість людей на паркінгу біля магазинів грузять майно в кабіну на задні сидіння. Габарити та коло обирту великі - не дуже зручно на паркінгу, можно бикнути когось. Двигло їсть як не в себе за просто так
-
Панове досвідчені водії, потребую поради. Я планую отримати перші права незабаром. В ідеалі хочу купувати пікап, не дуже великий. Мені одразу постаратися вчитися на подібній машині, чи краще на початок щось менше? Чи може взагалі пікап як перша машина то погана ідея? Потрібен великий багажник, щоб принаймні комп'ютерне крісло чи стіл влазив. Можливо, пікап то оверкіл?