(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я бачила тут публічні порки страшніші у деяких компаніях. Страшніші, бо вони внутрішні й всі (або багато хто) знають ту людину. Реально як на кіл посадили та носили годину на всеканадському мітингу - який ти дебіл, як не можна робити, розкажи свою історію й покайся😝 Й людина каялась, казала, що ось - я був дурний, а тепер я вже не такий, дякую компанії, я на шляху виправлення😭
-
I'd recommend to find someone native with rich active vocabulary.
-
@smilesvua а у тебя часом резюме своего не завалялось? Ты скиловее меня и дольше в Канаде, я не уверен что мое пойдет для новичков, мб по булетпоинтам или саммари могу ошибаться
-
Але виявилось, що це просто стандартна процедура якась
-
Було стрьомно
-
До речі, в нас теж кота навіть не оглядали, тільки документи подивились. Але ми летіли з пересадкою і ще в літаку щодо нас передали телеграму чи що там передають (вона була типу надрукована на листочку), що в port of entry ми маємо забрати багаж і кудись там піти, тому що в нас кіт з собою
-
Можно потыкать www.rtings.com/monitor/tools/table по отзывам. Может поможет. P.S. Там если что можно добавлять колонки в табличку(разрешение, частота и т.п.)
-
I’m joking :) but like the idea of a speaking club though
-
Аа Ми ж на всесвітній історії вивчали історію інших країн, думала тут також)
-
Особенно если тебе надо работать с норм языками, а не пхп
-
Если тебе надо что-то сложнее табуретки, то груви обязательно
-
А в гуи делать степы - это недэвопс