(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мій квиток коштував майже 1к))
-
Так а какая альтернатива? Энсибл, чиф и тд? Они не оч для клауда. Проприетарные утилки по типу КФ и тд? Зацикливание на одном стеке. Хотя честно хз, мне переписать модуль с азура на авс - 2 часа времени, из них час нужно будет на копипасту варсов с документации П.с если это фуловый модуль, например vpc, со всеми пирингами, роутами, vpn и тд
-
Бачила telux шукає як російськомовних так і українськомовних
-
Не кожен має уявлення де та Україна знаходиться. Не кожному це цікаво. По тв показують що і як відбувається і людина вірить. Показують пропаганду- вірить і в неї, тому що немає інтересу витрачати свій час та шукати самому інфу. От на таких подібні речі і розраховані. По тв показали одне, а от знайома сказала інше. І людина починає сумніватись В Німеччині, Італії, Угорщині і навіть в США на подібних людей і розрахунок , коли кричать про "досить витрачати гроші в Україну"
-
Тф це витрати на підтримку які опціональні, якщо можна їх обійти то краще це зробити. В них дуже хєрові з підтримкою між оновленнями, бардак з арі, дупа з тестуванням. Я розумію чого він відносно популярний але це не робить його гарним інструментом
-
Я не знаю почему так сделали, мне сказали что так задумал СТО, но он после раунда уволился)
-
Выше указал, такая архитектура была заведена до меня, менять пока не хотят, ибо релизятся на другие регионы. Почему то принято в компании, что стейдж копипаста прода, а билд для обкатки всего нового.
-
Тобто підтримують?🤯
-
эти мрази сеют зерно сомнений
-
А чому воно відрізняється? 1.2.9 це не старий, це дуже свіжий
-
Так, багато хороших росіян поламалось. Можливо таким чином вони хочуть ,щоб народ почав виступати проти підтримки України, типу це дорого і т д. Знаєш, закидують по трохи, але все одно ж кожен обдумав потім її слова