(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я бы оперативы брал 16+, особенно если там виртуалочки поднимать надо
-
Выдать мак это дорого/богато жить надо - реалии многих укр контор
-
😮😮😮тепер взагалі незнаю в який напрямок двигатись
-
Я не проти Лінукса чи мака. Просто коли шукала навчання чи роботу саме в Калгарі, то багато де зустрічала :для навчання Dell самі навчання.заклади рекомендували, а по роботі також або віндовс або Лінукс. Але якщо з маком то в мене є хоть 6 місяців досвіду користування, то з що таке Лінукс я взагалі не знаю 😬
-
А че по скрину тогда, какой сайз брать?и достаточно ли будет i7 12gb ram, али надо больше
-
Если стэк не завязан на шарпы, я бы таки смотрел в сторону маков, не обязательно ноут. А так Dell вроде бы норм, да
-
Ну роботу ще треба найти, то зрозуміло що в офісі походу буде комп. А так щоб брати завдання з фриланса чи інші remote jobs, а то в мене зараз в живих остався тільки 15річної давності ноут. Хоч він і купувалися для програмування , але дуже повільний і розвалюється вже по кусочкам .
-
Покупать ноут для работы сомнительная затея) Его обычно выдают на работе, а если не выдают - вопрос стоит ли работать в такой компании) Из виндовых мне синкпад нравится, но я уже давно не слежу за ними)
-
В мене питання для Айтішніков в Канаді: який ноут для роботи fullstack webdev купувати? Які там більш надійні, і в випадку чого є хороші майстри щоб починити? Було б добре відразу модель нк тільки марку... Гугл сказав - Dell XPS 13. МакПро не радьте ,не хочу, якщо вирішу піти там навчатися бачила що в уківерах Альберти макі не проканають.....будуть поради? Мак
-
Незнаю, сестра подавала ще в травні на візу куает з хлопцем , хоч жили разом але доказів не було , він прописан в одному місті вона в іншому, і просто довабили скрінщоти фото що видно що вони пара на протязі так само 3ьох років , з різних локації і все. Але подавалися не групою, бо хлопець досі в Україні, а пацанов не випускають.. в сестри вже віза є, а він тільки на біометрику в грудні у Львів піде.але не думаю що будуть проблеми . ( ми на 9 людей подавали по різному і групами і ні, 5 вже получили давним давно; 3 тільки он подали заявку 27 жовтня і в 21 грудня вже на біометрику в Україні підуть)- мені здається головне правдиво і праіильно все заповнити
-
А есть в чате сейлз менеджеры по IT?) 🤞😅