(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я онлайн замовляв. Та і працювавши в 3-ох інтернет провайдерах думав шо справлюсь з підключенням модема без проблем... Але не врахував прив'язки чи описаної вами проблеми... Адже у нас прив'язки нероблять вже років з 10...
-
То в мене так було, але мені майстер приходив підключати, то довго шукали це ця панелька з кабелями, виявилась в шкафу при вході) там здається було три чи чотири кабелі підведені, то вони свій підключили для розводки по кв, а потім вже модем втикнули в одну з розеток)
-
Я схилявся до варіанту що в них якась прив'язка акаунта до модема і на системному рівні блокує підключення хотя ваш варіант теж можливий
-
Дякую, вже поспілкувався з ними.
-
Пробуйте в них в чаті питати, може бути таке що інтернет до модема не доходить, бо в будинку може бути кілька провайдерів, і треба десь бокс з кабелями знайти і переключити, ну це так на рівні варіантів)
-
еще вот marketplace.atlassian.com/apps/1219351/range-estimate-for-jira?tab=overview&hosting=server
-
потому что заточено под storypoints, которые и дают примерную оценку сложности задачи. Но если меня кто-то просит дать естимейт в часах, я говорю диапозоном
-
Разве так можно? Разрешается только ровное число
-
Или эстимейты на таски ставить диапазоном, а не одним числом, чтобы углы сглаживать
-
Або якщо рахувати капасіті в сторі поінтах історично, то теж такої проблеми не буде
-
На галерных конторах стандартно для кодеров считали 6/2 по часам: 6 на кодинг и 2 на общую коммуникацию. Грубо, но универсально
-
Митинги разные и для разных команд, поэтому вручную будет долго
-
Всім привіт✌️маю запитання, вчора зареєстровався в shaw відправили модем я розпакував, підключив, поставив на автоматичне підключення(так написано в installation guide) мало б за 15 хв підключитись до інтернету а непідключається... Чи є в них прив'язка акаунту до якого серійного номера чи МАС модема? І чи можна це зробити онлайн чи лише телефонічно? Всім дякую.
-
Не стояла така задача, звучить екзотично. Якщо мітинги регулярні, чи не простіше вручну то вбити?
-
Да, именно
-
Типу мітинги не рахувати як робочий час? Чи що мається на увазі?
-
Привет! Кто-то пытался настроить интеграцию Google calendar и Jira чтобы эффективно считать Sprint capacity? Каким приложением пользовались?
-
Lazarus Mamo: user has been CAS banned
-
Ребята,подскажите пожалуйста канадские ресурсы(сайты) для поиска волонтерских проектов. Я учусь на UI/UX designer-а. Спасибо! ПС Гугл юзала, ничего особо не нашла
-
Для різних бекграунд перевірок іноді питають все за останні 10 років. Якщо школа була раніше, тим паче за наявності дипломів про вищу освіту, думаю наявність атестата не критична
23 Jan 2023, 01:02
71539/642442
2 minutes ago