(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Митинги разные и для разных команд, поэтому вручную будет долго
-
Всім привіт✌️маю запитання, вчора зареєстровався в shaw відправили модем я розпакував, підключив, поставив на автоматичне підключення(так написано в installation guide) мало б за 15 хв підключитись до інтернету а непідключається... Чи є в них прив'язка акаунту до якого серійного номера чи МАС модема? І чи можна це зробити онлайн чи лише телефонічно? Всім дякую.
-
Не стояла така задача, звучить екзотично. Якщо мітинги регулярні, чи не простіше вручну то вбити?
-
Да, именно
-
Типу мітинги не рахувати як робочий час? Чи що мається на увазі?
-
Привет! Кто-то пытался настроить интеграцию Google calendar и Jira чтобы эффективно считать Sprint capacity? Каким приложением пользовались?
-
Lazarus Mamo: user has been CAS banned
-
Ребята,подскажите пожалуйста канадские ресурсы(сайты) для поиска волонтерских проектов. Я учусь на UI/UX designer-а. Спасибо! ПС Гугл юзала, ничего особо не нашла
-
Для різних бекграунд перевірок іноді питають все за останні 10 років. Якщо школа була раніше, тим паче за наявності дипломів про вищу освіту, думаю наявність атестата не критична
-
Ні на скільки :)
-
Як мені сказали, потрібні всі дипломи з додатками, після закінчення школи. Тобто коледж, технікум, і вища освіта. Або якщо універ з першого курсу, то тільки про вищу освіту (бакалавр, магістр)
-
Дякую
-
Мне пока не понадобился Эвалюацию сделал без атестата
-
Вітаю, підкажіть, наскільки важливий атестат, якщо є дипломи бакалавра та спеціаліста?
-
Ні, тільки найвищий диплом.
-
Я имею ввиду компанию)
-
Не путай компанию апостиль и апостиль документа)
-
я делал с бакалавром, на магистерском дипломе нигде не указано, что до этого учился еще 4 года а они вроде как по часам там смотрят, но это не точно, дело было пару лет назад всего не помню но по итогуприравняли к мастерс
-
Гуд поінт. Не розбиралась, бо подавалась як аутлендер.
-
А подскажите бакалавр нужен ? А то везде разную информацию дают
23 Jan 2023, 01:02
71550/642298
4 minutes ago