(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.linkedin.com/in/cyberstz backend php с возможностью сменить стек на go/node.js За заробкам не гонюсь, лиш би продукт цікавий був)
-
Я вписала 3 місяці, бо іншого досвіду не було)) Але це був laid off в стартапі, всих звільнили))
-
Хлопці і дівчата, така дилема) Я тільки переїхав і зараз працюю в одній компанії тут у Канаді, але тут таке гівно, що планую міняти роботу) але не знаю чи вписувати цю компанію в резюме чи ні) З однієї сторони, це досвід у Канаді і робота в Канаді, а мінус, що можуть дивно дивитись, якщо я після 3 місяців роботу міняю. Що скажете?
-
Так! В мене є! Додавайтесь хто схоче :) www.linkedin.com/in/kateryna-kotenko-778517b0
-
Була позиція Backend developer, у компанії не було бекенду на момент співбесід. Було декілька етапів, один з яких співбесіда з двома девелоперами. Так як вони знали тільки Реакт, питали тільки Реакт. Результат - по результатам останнього етапу співбесід я не підходжу. (До цього було тестове завдання, інтерв'ю з СТО і лайв кодінг (теж відносний реакт + sql)) Цікаво, чи знайдуть вони бекенд? 🤔