(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То можна в пошуку забити для вашої провінції. Бо вони можуть відрізнятися.
-
Кримчани були ватою ще в 2002-2006 роках, як людина яка прожила 6 років у Севастополі, я бачив всю ту дічь, там навіть в школах у той час висів портрет хуйла, і навіть діти такі - нє, ну ми ж більш рузьке. Там не реконструкція потрібна, а тотальна депортація усіх. Хто хотів і був за Україну, давно виїхали
-
Я реально не знаю)
-
а чем штаты себя дискредитировали?
-
Звісно, не хочеться воювати за абстрактні території. Але чому не жаль покинути тих людей, що вимушено переселилися до Києва в 2014+, втративши все майно? Або тих, хто зараз потерпає від обстрілів? Чи вони гірші громадяни за винничан, наприклад? Риторичне питання
-
просто так, можна казати типу - я людина маленька, нічого не вирішую, але доначу на ЗСУ чи ще якось допомогаю. Всі тут маленькі люди, які нічого не рішають, але всі щось роблять блін. А писати - нє все так адназначна - ця херня і привела до війни, бо 8 лет дамбили бамбас с маленькими людьми
-
До речі так, дуже корисні відео, я таких багато знайшов на ютубі. Але брашап теж не завадить. Ще багато є теоретичних тестів з відповідями, теж дуже допомагають
-
Підкажіть мені будь ласка яка доля чекає на мій багаж якщо він полетить одним рейсом, а я іншим через годин 7-8? Кейс такий, маю cennection flight і багаж автоматично переїде з одного рейсу в інший. Але є можливість що я просто не встигну на другий рейс і прийдеться летіти вже іншим літаком через 7-8 годин. WestJet
-
не рузьке, а ватою