(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сделать лмиа в теории можно всегда, другой вопрос будет ли этим работодатель заморачиваться. В добавок не все могут, так как там много критериев
-
Громадо, хто якою службою з Польщі відправляв до Канади (бажано щоб додому приїхало)? Щоб швидко/дешево прям :)
-
Всім дякую!
-
Це контора ваша подає, я хз якщо чесно як це працює коли вже є відкритий перміт
-
ну тобто коли вже працюєш?
-
так, а ще таке питання, постфактум те лміа можна зробити?
-
Воно насправді навіть так непогано, 50 за офер і 50 за рік досвіду
-
але все одно) 50 балів)
-
Про оплату за квартиру. Є доволі популярна серед комерційних рентовок штука, rent cafe. Верифікуєш там банківський рахунок і потім раз на місяць оплачуєш одним кліком. Це не pre-authorized payment, тому що кожен раз потрібно самому клікнути. Але теж зручно і безпечніше - лендлорд сам гроші зняти не зможе.
-
ви праві, не туди тикнула)
-
200 це ж на топ менеджмент, за гребця 50 наче
-
(есть корнер кейсы когда закрытый ворк пермит без лмиа)
-
Именно лмиа, то есть закрытый ворк пермит
-
бо аж 200 балів за той джоб офер дають
-
чи це оте LMIA?
-
А підкажіть пліз, що означає Job Offer в калькуляторі - www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp Якщо я приїду в Канаду, буду працювати на місцевого роботодавця, то це буде рахуватися що в мене є джоб офер при подачі на ПР?
-
а ви користувалися NeoFinancial? Я до них на співбесіду ходив, і хоча не склалося (дуже повільний процес), от думаю може є сенс в додачу до CIBC відкрити карту і у них як доїду в Канаду
-
Більше всього ВПО на даний момент прийняли не західні, а східні області України. Невеликий огляд ситуації з внутрішніми переселенцями. English version in comments. 🔗 Підписуйся на канал 👉 Підтримай нас на Патреоні
-
Багато хто поїхав с початку на западину, а потім ще більше людей поїхали назад або в центральну ))) Спочатку вони біжали від війни а потім від запідної. Ну це лендлорди зробили такий імідж, люди то там добрі і поважливі І ось графік, дуже цікавий
-
Всі кажуть раст а я не вірю в його світле майбутнє. Скоріш за все його замінить щос інше, більш адекватне
23 Jan 2023, 01:02
71777/638222
11 minutes ago