(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
TD Bank checking customers pay $27.05 for a package of 80 standard security checks
-
Пиздєц
-
книжка коштує 45-55 баксів
-
Ребят лендлорд захотел получить чеки за дом. Есть ли какой-то способ каждый месяц не платить за них 10$ . Я слышал что вроде самому можно выписывать🤔🤔
-
Якщо так думати, то можна прийти до того що і садизм та інші речі -це нормально.
-
Травить вероятно не нормально, подсвечивать проблемы мне кажется всегда стоит.
-
Как вспомню цены на аренду жилья на западе страны аж сердце болит 💔
-
В умовах війни травити один одного - не є нормальним
-
спозорили)) думаю - вставне слово виділяється комами вибачте як вставне слово це калька теж, імо
-
Ні, є такі)
-
хаха) це такий тролінг?
-
крутять тут, чи не так само як у нас ледь не взяв таку сантафе канадська тачка, ділерська історія перші 3 роки. зараз пробіг 198к замовив карфакс перед тим як брать, а в неї 4 року тому було 240к а потім за півроку вже 170к, й примітка "possible odometer rollback"
-
Там символічний штраф
-
@evgeniakasian розповідала, що в Техасі це означає "місце на передньому сидінні"
-
ну так-то стереотипи є про будь-яку націю. Але тут пані скоріше за все мала на увазі політичний вплив, який очевидно теж є. Хоча хз що вона мала на увазі насправді, купа емоцій просто)
-
ну мій лендлорд, який є власником салону вживаних авто, казав що ще й як скручують, особливо упереджено ставиться до авто з Квебеку :)
-
Я хз про какое имя говорится. Никакого общественного мнения о целой нации за 3 года не наблюдал 🤔
-
Хотя я такого не зустрічав і не чув
-
І да,100% таке є,але його мало. І не сильно нагло. Якшо і крутят,то не багато. Коли машина 2010 року з стертим в хлам рулем то напевно тіп який її продає кажучи шо там 100 000 пробіга - бреше)
-
Якщо зловлять (а це не сильно то і тяжко) ту будуть проблеми. Це якшо купляти машину з рук і стареньку На нових від діллєра є історія
23 Jan 2023, 01:02
71834/634461
44 minutes ago