(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, граждане, там офтопик есть
-
Пішла жара
-
Саме така фігня і була, довго її намагалася заповнити щоб пройшло. поки чекаю. Батькам на куает 2 заявки за 1.5 години заповнила, а оцію на себе і дитину довбалася 2 години. і 2 рази :))))
-
Спочатку якраз 5708 для дружини і дитини використав - але чи заповнив неправильно, чи взагалі не варто було її використовувати - то дитині прислали ще один новий Visitor record, а дружині - теж Visitor record (це замість бажаної візи і замість Work permit, що уже був на руках). Довелося ще раз замовляти таки Work Permit (ну і візу :)).
-
Я вклеїв багаторазову візу в паспорт маленької дитини (що попередньо в'їхала по одноразовій візі) вже в Канаді. Для себе і дружини подавав заяви онлайн, а от для дитини довелося подавати поштою. 1) Ось інструкція: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada/paper-inside-canada-new-visa.html 2) Роздруковав і заповнив для дитини форму 5257 (Application for temporary resident visa): www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5257e.pdf 3) Відправив на вказану в інструкції з пункту №1 адресу в Оттаві. 4) Через ~два тижні отримав поштою ж відповідь, виду "а тепер давай паспорт". 5) Відправив на адресу з www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html#C великий конверт, а в ньому ж листок з пункту №4, паспорт і менший конверт (в якому пришлють паспорт назад). //краще використовувати конверти Xpresspost, їх можна відслідковувати по трекінг-номеру. Мій, наприклад, чомусь повертали на склад в Торонто і тільки з другої спроби в Оттаву довезли 6) Отримав візу (зі строком до кінця дії паспорту) же через ~2 тижні.
-
5708E - дружині та дитині (яких з собою подаю), не схоже на подачу на Visitor Visa
-
5257E - форма мені
-
А в вас також - на вас була 5257E форма, а на дитину 5708E ?
-
Хм, я робила анкету і додавала дитину, але ще процеситься
-
Трохи засада з вклейкою візи в Канаді П.С. Якщо тут є хто дитині вклеїв поділіться пліз як це зробити. 1) В мене поки - якщо до своєї подачі додати дружину / дитину то в їх формах тільки варіант Extend / Restore my visitor status (взагалі не те) Форма «Application to change conditions, extend my stay or remain in Canada as a visitor or temporary resident permit holder” замість «Application for visitor visa» Припустимо подати дружину окремо. Але думаю дитину доведеться до когось додавати. 2) Дитина в мене з Visitor Record (ще малий для Work permit / Study). Помітив в іншій групі міграційного адвокату, що вклейку в Канаді: «только для обладателей действующих work permit'ов и study permit'ов (в заголовке страницы официального сайта так и сказано: «Visitor visas for workers and students»). А для детей - подать заявление на визу они могут только за пределами Канады. Но это вовсе не значит, что им для этого придётся покинуть страну! Важно лишь, чтобы заявление попало на обработку в визовый офис Канады, находящийся в другой стране. Само заявление в этом случае тоже отличается — это будет заявление на канадскую визу, поданное на общих основаниях» (низкий приоритет = долго) P.S. Клейте в Європі бо це якась дупа … ще розбираюсь.
-
Vista hills, laurelwood, Northlake woods, huron south. В середньому там без авто сумно, але є житло біля плази, тобто можна знайти щось і без авто
-
Діти старші за 4 роки?