(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в вас також - на вас була 5257E форма, а на дитину 5708E ?
-
Хм, я робила анкету і додавала дитину, але ще процеситься
-
Трохи засада з вклейкою візи в Канаді П.С. Якщо тут є хто дитині вклеїв поділіться пліз як це зробити. 1) В мене поки - якщо до своєї подачі додати дружину / дитину то в їх формах тільки варіант Extend / Restore my visitor status (взагалі не те) Форма «Application to change conditions, extend my stay or remain in Canada as a visitor or temporary resident permit holder” замість «Application for visitor visa» Припустимо подати дружину окремо. Але думаю дитину доведеться до когось додавати. 2) Дитина в мене з Visitor Record (ще малий для Work permit / Study). Помітив в іншій групі міграційного адвокату, що вклейку в Канаді: «только для обладателей действующих work permit'ов и study permit'ов (в заголовке страницы официального сайта так и сказано: «Visitor visas for workers and students»). А для детей - подать заявление на визу они могут только за пределами Канады. Но это вовсе не значит, что им для этого придётся покинуть страну! Важно лишь, чтобы заявление попало на обработку в визовый офис Канады, находящийся в другой стране. Само заявление в этом случае тоже отличается — это будет заявление на канадскую визу, поданное на общих основаниях» (низкий приоритет = долго) P.S. Клейте в Європі бо це якась дупа … ще розбираюсь.
-
Vista hills, laurelwood, Northlake woods, huron south. В середньому там без авто сумно, але є житло біля плази, тобто можна знайти щось і без авто
-
Діти старші за 4 роки?
-
Realtor's name is Guram Dzebisashvili. His email address is [email protected]. Phone number is 519.591.3107. Комфортно жити кому? Молодий одинак? Сім‘я на 5 дітей? Авто/гроші на авто?
-
Я не чув в чаті по куает щоб були якісь проблеми з отриманням ВП коли є віза і letter of introduction. В самому letter of introduction написано що буде перевіряти офіцер: >At that time, an officer will assess if you still meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act, its Regulations and any other Canadian legislation. Єдина реальна вимога по куает наскільки я знаю - це мати український паспорт. Тому сумніваюсь що можна легко перестати задовільняти вимоги.
-
Навіть робоча віза в Німеччині яку я отримав з допомогою роботодавця тут по факту не дійсна поки мене візовий офіцер не побачить і пропустить на кордоні. Опен ворк перміт я бачу так само. Мені вклеїли робочу візу і прислали letter of introduction. Це максимум що можна отримати до в'їзду. Тим більше, якщо вам не дадуть ВП при вльоті це буде значно більша проблема ніж розірваний робочий договір.