(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Діти старші за 4 роки?
-
Realtor's name is Guram Dzebisashvili. His email address is [email protected]. Phone number is 519.591.3107. Комфортно жити кому? Молодий одинак? Сім‘я на 5 дітей? Авто/гроші на авто?
-
Я не чув в чаті по куает щоб були якісь проблеми з отриманням ВП коли є віза і letter of introduction. В самому letter of introduction написано що буде перевіряти офіцер: >At that time, an officer will assess if you still meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act, its Regulations and any other Canadian legislation. Єдина реальна вимога по куает наскільки я знаю - це мати український паспорт. Тому сумніваюсь що можна легко перестати задовільняти вимоги.
-
Навіть робоча віза в Німеччині яку я отримав з допомогою роботодавця тут по факту не дійсна поки мене візовий офіцер не побачить і пропустить на кордоні. Опен ворк перміт я бачу так само. Мені вклеїли робочу візу і прислали letter of introduction. Це максимум що можна отримати до в'їзду. Тим більше, якщо вам не дадуть ВП при вльоті це буде значно більша проблема ніж розірваний робочий договір.
-
Я от не згоден що не порядно. Ви в те місто приїдете коли дадуть контракт. Опен ворк перміт є, ніякої підтримки від роботодавця непотрібно. Бонус на переїзд я би сильно не просив з порогу - дадуть якщо дадуть. Єдине що треба уточнити це підтримку при подачі на PR. Але ви б це робили навіть якщо вже були в Канаді. І якщо ви будете жити в місті де знаходиться HQ компанії, то про це можна не згадувати аж поки вам не пришлють офер. Бо ця процедура дуже проста для них.
-
Я брав адресу Holiday Inn в місті головного офісу компанії.