(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт а в когось був досвід зі зверненням в посольство України щоб зробити довіреність на майно (в Україні)? можете поділитись інфою про процесс
-
Мій номер прив'язаний до мене, плачу раз в місяць наперед
-
Pre paid = как у большинстве в Украине, купил симку и пополняешь раз в месяц наперед Post paid = контракт, когда номер как правило привязан к тебе и платишь раз в месяц за все услуги, что использовал
-
Что такое контракт? Я покупаю без телефона, просто симку
-
Щось забагато. Ви контракт підключаєте ? Бо я платила (наче), але не 40$ Копійки якісь
-
24 вроде
-
Там цены я смотрю выше чем у Фридома🤔🤔
-
Ребят посоветуйте плиз номер . Хотел взять Фридом, 35$ в месяц 10ГБ, но эти шляпы беру. 40$ за подключение, за 3 тыканья по экрану Может есть варианты без оплаты за подключения или меньшей стоимость за 5-10ГБ? Торонто
-
До речі, коли воно точно? Бо я думав після сенксгівінг. У китайців 11.11. А коли та п'ятниця тут?
-
Поддерживаю, скоро black Friday
-
Купували на Амазоні. Я собі мак для роботи, а чоловік якийсь ігровий брав, то перший був загучний і він його без проблем повернув і замовив інший. Коротше, зручно, швидко і без проблем. Але я б на вашому місці почекала знижок, наче як скоро, може, будуть цікаві пропозиції)
-
Потрібна порада, може хтось купував недавно ноут, або минулого року. Хочу купити ноут собі і доньці десь по 800кад. Де порадите купувати, щоб ціни нормальні. Чи може варто почекати чорної п'ятниці?