(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, ви ображені, що українська спільнота вам не допомогла з роботою в ІТ, і пропонують вам просту роботу.
-
Ну сорян, але ви не один/одна з такою ситуацією, тут є люди які з Маріуполя ледве віїхали після окупації і пройшли 10 кругів аду. Канада і Укр конгрес допомогли з куает, як писали в чатіку, хочете халяви - dzen dobrÿ в Польщу
-
Так питаю в друге, в чому ваша проблема і на яку допомогу розраховуєте ? Бо поки що тільки скарги
-
Оце знімок, де показана допомога: Дикий орангутан протягнув руку, ябт витягти людину з багнюки. Не кидався лайном, не казав: Кожному по здібностям, або вилазь сам. Або: а чи ти мову орангутанську досконало вивчив? Ні? То навчайся наполегливо, може тоді сам якось вилізеш. А оце все шо тут писали, то не допомога, то ваші власні комплекси меншовартості
-
Да, за бугром тяжелее искать в разы, сколько же раз меня игнорили и просто не перезванивали, при том хз по каким причинам, мне даже на Джуна при моем лвле Мидл-Сеньйор отказали при ответе на абсолютно все вопросы на техническом, ответили что "вы конечно нам понравилось на техническом, но у нас есть кандидат лучше 🤡, только вакансия до сих пор у них висит открытой"
-
Ви тут завдяки цій спільноті))
-
-
Я тоже так хотел, привык что 50 хр за 10 мин отпишут, если выкинуть кривое резюме девопса. Ага, канешн, повозили по лбу так:
-
Instead of coding
-
Тоді cleaning 🧹🤷🏻♀️
-
Треба просто в спільноту до індусів)))
-
Я так розумію,що ні. CV подає укр спільнота, на співбесіди теж вона ходить. Ну і якщо візьмуть, то укр спільнота сама там працює, а людині вже гроші перекидає