(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ви якось по своєму сприйняли відповіді вище😳 Питання в тому, як саме ви хотіли б щоб вас допомогли влаштуватися в ІТ? Процес єдиний для всіх, розсилати резюме і чекати🤷♀️ Там людина навіть гайд написала, безкоштовно, як резюме канадське писати
-
Це ваш висновок 🤷🏻♀️ Ніхто тут немає робити роботу за іншого
-
Ніякої новини. Кожен, в незалежності від національності , знаходить і може отримати роботу згідно своїм спроможностям. Для пошуків роботи є спеціальні організації, не знаю їх назви в Торонто.
-
А, тому що це замануха, у багатьох знайомих, хто подавався - тільки скринінг був, але вони спаміли хр, і все. Далі тиша, тільки шлють різні приколи на email, типу ми хочемо продовжити спілкування, бла-бла, і все
-
Вони допомагають з документами, житлом, інформативно ...а далі вже сам. Ніхто не тримає в себе на роботі позицій для своїх
-
В прибиранні так само вони є.
-
Дуже дивно, бо там навалом роботи. Наприклад в цьому чатіку рєфи можно було попросити. Я просто теж не дуже розумію, як українська спільнота може допомогти у роботі в ІТ. Звичайні люди, які працюють на звичайній роботі, у яких зп у 100к - це дуже великі гроші
-
Чому не працює програма від IBM?))
-
Бо не туди писали. Ви напевно в якійсь Вінніпег приїхали?
-
Багато хто без мови приїхав , дипломів і якогось досвіду. Через це більше ними займаються ...це моє припущення
-
Ну а як вони вам в айті допоможуть? Хіба якщо хтось працює в компанії - то може надіслати резюме. А так не будуть замість вас розсилати 🤷🏻♀️
-
Ліпше б і я не чула… дуже охоче пропонують чорну роботу, яку і без них легко знайти, і дууже ображаються коли відповім: Дякую, не можу по стану здоров‘я пакунки 20 кг вигружати з траку/ в холодному цеху працювати… про дипломи краще не згадувати взагалі, бо то образа неймовірна
-
Просто на різних мовах було написано, в мене не вийшло зрозуміти відразу питання