(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а не факт. у нас там были свои заморочки. например при сильно крутом резюме внезапно снижается кол-во предложений.
-
да. я вообще с трудом понимаю, кто платил за это говно))) но их было много и компания была небедная
-
цей initial phone calls and first round of interview як вони це називають)) в Україні вже б 4 офери на руках мала, як в старі добрі часи))
-
Досвіду лише на створення вимог і їх репрезентація в сторях(( хоча багато в яких вакансіях саме такі вимоги до кандидата. Наразі БА приваблює лише тим, що для них більше вакансій аніж для автомейшинів.
-
А травня якого року? 😂
-
я работал когда-то в компании, которая делала аналог clean my mac, так вот никто из сотрудников добровольно не пользовался ее главным продуктом 😆
-
від довго пошуку не рятують ані сторінка на Лінкедіні заповнена і розкручена, ані рекомендації колишніх клієнтів, ані quantative resume. Якщо досвіду 5+ років у БА/менеджменті - має бути легше🙌
-
Wlb
-
а, ще забула сказати, що у канадських рекрутерів є звичка насетапити phone call і не прийти)) хз чому, пару разів було
-
Дякую
-
Привіт, я БА/Продакт - 4 роки досвіду (фінтех, ентерпрайзи). Майже місяць вже шукаю роботу в Торонто - дуже повільно відгукуються, на 90 резюме насетапили інтерв'ю лише 3 поки що. Ринок маленький і повільний порівнюючи з США і укр аутсорсом🥲
-
Можна брати з укр правами. Ви орендуєте і вибираєте точку , де зручно забрати авто.