(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А причем тут пособия? Ну типа полтора ляма по разным программам, ЕЕ, ПНП и тд, а не как беженцы, просто около 100к могут пойти по гуманитарным программам, в том числе и украинцы.
-
Страховка буде від туро
-
ну принять же чтобы люди работали а не сидели на пособиях
-
Так а какая разница как они назовут программу, до 25 года они хотят принять полтора ляма человек, из них около 100к с помощью разных гуманитарных программ. Это конечно данные с интернета, но это оф анонс. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2023-2025.html
-
а что для Израиля?
-
Вітаю! Тут кілька разів рекламували turo.com для аренди авто. Як я бачу, це приватні власники. Таке питання - чи можна там брати в аренду, якщо в мене поки що тільки уркаїнські права (пластик, але без експірейшн дейт), та чи потрібна якась страховка? як все відбувається, якщо через цей сайт арендувати?
-
Договір оренди стандартний, і там має бути інфа. Хз, але впевнена, що оплата все вирішує, тому не хвилюйтесь. Мені рієлтор з усім цим допоміг.
-
Залежить від лендлорда. В мене прийняли джоб контракт, і виписки з канадського рахунку, ну і оплата наперед )))
-
Якщо є ремоут робота з якою планую переїзжати до Канади і перший час працювати (в компанії є офіс в США), то що мені потрібно від компанії щоб показати тим самим лендлордам чи банку що в мене фулл тайм робота і свій дохід? З того що сам поресьорчив це: Contract (маю на укр і англ) Letter of employment Pay stubs (є українські акти прийому-передачі, думаю якщо їх перекласти то буде ок) Можливо хтось підскаже ще щось, що я можу використати, чи цього достатньо?
-
Це де?)
-
В Україні ти без них і дня не зможеш втриматись)
-
Я не сильно разбирался но вероятно софт скилы ценятся больше чем в Украине.
-
Які основні відмінності у найму тут і в ЄС(якщо був досвід) або в Україні ? На що тут звертають увагу, нащо не звертають у нас?