(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Готовий мідл )))))
-
Проблема в том что не будет конкуренции. В СЕВА студенты берут интернатуру по пол года на каждый год обучения. То есть по итогу окончания универа у них ~2 года полноценной интернатуры. Мы брали интерна на эту зиму и я вел его проект. Чувак делал реальную работу которую делал бы другой инженер. С таким опытом невозможно конкурировать с бекграундом только самоподготовки.
-
-
Сложно В интернатуру берут в основном во время обучения в универе, но можно попробовать подаваться и туда - гуглить internship, co-op вакансии
-
Добрий день. Перепрошую, якщо це питання вже ставилося, але я не зміг знайти, якщо є можливість, будь ласка підкажіть. Я переїхав до Канади, моя минула професія тут для мене поки що не реальна. У своєму місті я у свій час цікавився програмуванням зокрема вивчав JavaScript. З'явилася думка продовжити навчання та спробувати знайти роботу у цій сфері. Звідси виникає два питання: 1. чи можливо знайти роботу програмісту-початківцю без дипломів і сертифікатів, тільки зі знаннями, спочатку, очевидно більше теоретичними? 2. Які мінімальні вимоги до знань та вмінь на позицію джуна? (Я розумію, що скрізь по-різному, але я питаю про мінімальні) заздалегідь дякую за відповіді. Всім гарного дня
-
Сплачуеш податки, головне щоб позиція співпадала як я розумію
-
Говорять що так, ти ж як емплоии на Канадську компанію