(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо є можливість, краще їдьте один. Ванкувер доволі недешеве місто. В Канаді немає програми для українців-біженців, тому краще розраховувати на свої сили. Та і одному вам буде дешевше зняти собі житло на перший час, поки шукаєте роботу
-
Ви дійсно розраховуєте на допомогу? Ви вкурсі, шо тут дехто шукав роботу по 3+ місяці і не можуть найти? Ше тут були пари, які теж поїхали в Ванкувер, стратили купу грошей на Airbnb і вернулися назад... Шо ви доброго можете зробити - то найти роботу ще до прильоту сюди, особливо якщо то Ванкувер чи Торонто. Інакше допомоги хватить на місяць-два і все...
-
Перевод на карту, снять можно сразу
-
Здравствуйте друзья, у меня есть вопрос подскажите пожалуйста, первый вопрос а одно разовая помочь 3000 долларов, это суму можно сразу снять из счета или только с карта нужно рассчитаться? Второй вопрос я и дочка (11) и супруга собираемся на Ванкувере, они сразу для начала дадут где жить с айрапорту или что можно делать, стоит ли для начала самому приехать а потом они? Подскажите пожалуйста
-
Воно безкоштовне для канадців
-
Я аж пішов дивитися свої транзакції, бо в мене теж кредитка CIBC, але мені впихнули не ту найпростішу. І я платив прямо кредиткою, не через гугл пей. Поки що світить одну транзакцію. За 6000грн списали 229.34 cad, більш-менш адекватно враховуючи 2% Монобанку Але побачим) В вас воно було окремими транзакціями? Чи одною?