(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мабуть там щось фіксоване було, тому що сума маленька
-
А, зрозумів, то в вас майже 20% вийшло...
-
Ні, я не про Монобанк, а про комісію канадської кредитної карти . Вона набагато страшніша
-
Та, там в Монобанку написано, шо картками ззакордону буде 2% комісії. Але я не знайшов простішого способу донатити. Хіба таки заводити Пейпал...)
-
Робила через Гугл пей, в перший та останній раз у житті)
-
Не кредиткою головне. Бо йде як cash withdrawal. В мене CIBC зняв за 40 CAD ще 7 додатково
-
Відкриття дня - на "банку" з Монобанку можна донатити прямо з канадських дебіт чи кредит карток. Там воно списує гроші з вашої картки, ніби просто cash advance P. S. Нижче пишуть за додаткові комісії
-
🔥 Хотів привернути увагу спільноти до збору на зимові шини для Госпітальєрів(волонтери - парамедики, які рятують життя людям на фронті). Збір на шини отут: www.facebook.com/100045748629931/posts/pfbid0vRfCmbEhZDEFrLJ5mM5wRgTXW5PEGTQEVtWG6zxQyoLaCcTViwBNoDV4bnTQKSxWl/ Більше інформації про Госпіталєрів і їх роботу є: - в них в ФБ групі: www.facebook.com/hospitallers - на сайті: www.hospitallers.life/
-
бо мене друзі питають "чого?", а я не знаю, що й казати
-
Може бути багато різних причин, я якраз борюсь щоб давали фідбек тим хто реферить людину
-
кандидати ок, часто-густо відмовляють не через хард скіли багатьом відмовляють на скрінінгу, бо позиція закрилась (когось встигли захайрити)
-
А что не так? Слабые кандидаты или просто куча народу?
-
Коротко про хайрінг ринок. Захайрили тільки 1 людину) і ще 9 в процесі відбору
-
sendy.prometheus.org.ua/l/WNSNOGe9E2w9z4vq9e2bhA/acGpfNeAjXM5PsiUVnpVTg/763KTQIRtUWK892DUhLXlHCMsg - записатися
-
с гривневых 12500 грн в неделю в любом эквиваленте, с валютных 100_000 грн в сутки в эквиваленте
-
bank.com.ua/ru/news/zmina-limitiv-operaciy-z-platizhnimi-kartkami-za-kordonom
-
Де б таке знайти для андроід позицій.
-
НБУ
-
а можно плиз подробнее про 2к CAD лимит из банкомата? Кем установлен этот лимит?
-
трохи складніше 😄 задача цікава, збирати аналітику з фронтенду. але не всім зайде робота в стартапі
23 Jan 2023, 01:02
73263/627588
about an hour ago