(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А що впливає на швидкість?
-
В принципі це добре, що не забудований кожен метр. В Києві з цим біда. Мало того що багато, так ще й більша частина отримала місце нелегально
-
Ціни високі, бо житла не будують багато, нема активної забудови як в києві, наприклад по 30 поверхів. Я вже бачила перепалки в фб між місцевими, все упирається в їх "ні, не дамо забудовувати наші поля, де наші діти будуть гратися, але зробіть житло більш доступним" (хоча поза Лондоном воно в цілому доступне навіть у великих містах, ну то таке) Взагалі в них інша оптика щодо дорого/дешево. Вони економлять на речах на яких ми не звикли економити, паралельно можуть витрачати на якусь фігню багато
-
Декілька колег та друзів отримали менш ніж за рік
-
Або обидва варіанти)
-
я думаю все таки їхати треба туди, де хочеться і не мучити себе. Як подобається Британія, то треба не дивитися на роки громадянства, іпотеки, вартість житла і все таке, а пробувати туди. Аналогічно і з Канадою, хто сюди хотів тому і все ок буде
-
В Канаді пр можна за рік отримати, загалом 3 роки до подачі на громадянство, протягом року вже можна й отримати. В кращому випадку 4 роки до паспорта
-
Мені здається навпаки вони зацікавлені,щоб ти жив і працював у них, сплачував податки по максимуму. Тому і ціни такі високі. А є країни, які напроти прямо кажуть "просто живи в нас і витрачай свої гроші". Ну це бідні країни , правда
-
фунт уже не той 🙂
-
Робоча віза є різна по суті, сезонні (на ферми так їздять працювати і тд) - ні, звичайно, пмж не дають. Скілд воркер прокатує спокійно. Ви ж спочатку отримаєте пмж по своїй візі - тут як і з пр це найскладніше, певно, а далі вже здаєте екзамени, мовні тести, подаєтесь на громадянство.