(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Дякую
-
Напишіть на форму контакту і додайте Ukraine2022, зараз лінк знайду
-
Так
-
Анкету cuaet?
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, я заповнила анкету 3 жовтня, получила підтвердження про заповнення з номером процесу в той же день, але до сих пір немає ніякої відповіді, і у мене питання чи присилають лист про відмову?
-
Я б дуже рекомендував Руслана. В мене було 50 доларів заняття і 190 єкзамен (416) 937-9298
-
60 доларів година заняття, рік тому було 250 доларів заняття перед екзаменом і оренда машини на сам екзамен
-
Хтось знає інструкторів хороших в Торонто ?)
-
Багато хто з інструкторів дають своє авто в оренду на екзамен. Мій чоловік брав декілька занять з інструктором а потім перед екзаменом тренування і на авто інструктора сдаєш (в BC)
-
Вас мають привезти. Для Канади у вас вже немає прав. Так, на екзамені ви будете водити, як же ж інакше покажете своє вміння) Ще можна взяти урок у інструктора, там також будете ви водити.
-
Я мав на увазі чисто для тесту я можу орендувати авто, доїхати туди з кимось і там вже на самому екзамені їздити ?
-
Але в БС 90 днів можна по нашим їздити
-
Так. Якщо з моменту вашого прибуття у Канаду пройшло більше 60 днів(Онтаріо) і ви не змінили українські права на місцеві, то самостійно їздити тут ви не маєте права