(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вроде сдачу биометрии надо будет оплатить
-
Заранее извиняюсь, если вопрос тупой 😅 Долг по стейтменту 25ого октября состоит 163.03, который я выплатила 27ого октября. Правильно ли я понимаю, что все, тут закрыт долг и я могу спокойно пользоваться кредитными средствами? Или мне нужно чтоб 15ого ноября было ровно 1000$ ?
-
В наших еппартмениах з українців не брали за останній місяць оренди при укладанні договору. Тобто лише за 1й місяць (Міссіссага)
-
Если дали отказ, как правило можно узнать изза чего, пофиксить(если это не судимость и не прошло, вроде 5/10 лет) и податься заново и ждать выборку
-
Просто роздрукував, підписав, відсканував і з того боку лендлорд так само зробив) Через аналог docusign я зараз підписував
-
Да, апдейтить можно
-
Онлайн підписали +- стандартний договір, тільки після цього переводив гроші. Глянув driver's license, написав до property management'u, щоб перевірити чи лендлорд це справді лендлорд
-
Я в Торонто приїхав і тут залишаюсь. В іншу квартиру просто переїжджаю
-
Я не користувався, не знаю
-
1шу квартиру в квітні я зняв на пів року ще онлайн, будучи в Варшаві. В мене вже була робота в Канаді і лендлорд просила показати скільки грошей лежить на рахунку в банку. Знайшов через маркетплейс. Стандартно 1й і останній місяць одразу оплатив, ще після підписання свіфт відправив за 1/2 місяця, решту кешом дав як приїхали. Але це пощастило насправді. Зараз ось я переїжджаю, то в мене є все, що я зверху перерахував. Зробив 1 офер, його прийняли і все
-
Ну це так, щоб ще будь який твій офер прийняли без огляду на інших кандидатів