(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в Торонто приїхав і тут залишаюсь. В іншу квартиру просто переїжджаю
-
Я не користувався, не знаю
-
1шу квартиру в квітні я зняв на пів року ще онлайн, будучи в Варшаві. В мене вже була робота в Канаді і лендлорд просила показати скільки грошей лежить на рахунку в банку. Знайшов через маркетплейс. Стандартно 1й і останній місяць одразу оплатив, ще після підписання свіфт відправив за 1/2 місяця, решту кешом дав як приїхали. Але це пощастило насправді. Зараз ось я переїжджаю, то в мене є все, що я зверху перерахував. Зробив 1 офер, його прийняли і все
-
Ну це так, щоб ще будь який твій офер прийняли без огляду на інших кандидатів
-
Ідеальні дані для пошуку квартири - нормальна кредитна історія; оплата за 6 місяців наперед; наявність роботи; наявність референса від минулого лендлорда, відсутність тварин Відсутність кожного пункту робить пошук трошки важчим, але завжди можна щось знайти, просто довше шукати треба буде і менше варіантів
-
Наивысший диплом, все остальное не нужно
-
Фрідом дозволяє, lucky теж
-
На reddit багато хто писав, що переходять на freedom чи fido оскільки інтернет майже в 2 рази вигідніше. Роумінг від Vodafone не завжди працює, оскільки рахується як Український трафік і деякі сервіси або блокують по локації, або взагалі дропаються і видають помилки, потрібно ще додатково впном користуватись