(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
145 грн за 10 Гб. Есім можна, але мені здається в цьому чаті писали, що есім має бути активована в межах України , спробую знайти.
-
Ще дивно - в бел чи роджерс було написано, що після використання лімітів, просто знижують швидкість (здається до 512 кб/с) але якщо далі пошукати, то написано, що кожні 100 метрів сверх ліміту - 13 баксів. І вот не зрозуміло - с херлі вони понижують швидкість, якщо стільки гребуть? Чи я щось не так зрозумів..
-
Роумінг від Vodafone, якщо є їх карта.
-
якщо ви дивитесь тарифи на сайті, то вони не найоптимальніші. Особисто можна виторгувати кращий тариф. В мене наразі фрідом десь 30 на місяць. Не знаю чи в бел чи роджерс буває така ціна. Змінювати зазвичай можна без штрафів, якщо у вас просто postpaid/prepaid
-
Привіт, а про моб операторів, це офтоп? Цикавить, чого люди оберають fido або freedom, якщо на перший погляд в них такі ж самі (в прийнанні не кращі) умови, ніж в bell/rogers? Та й белл з роджерс наче одне й те саме. Хіба що в когось вказано що можна роздавати той інкт телефоном, а в іншого не вказано.
-
От про вік якось сумно)
-
Можна додавати зміни, включаючи вік
-
Или только в новом?
-
После создания профиля, если что-то меняется, то можно увеличить количество баллов? Типа вышку там получил или что-то такое
-
Я б сказав не раніше ніж через рік Бог рік канадійського досвіду дає суттєві бали
-
Там надо успеть пройти в выборку и получить АОР (начало фактического процессинга), потом ты получается сидишь тут пока не отпроцессят, на основании этого получаешь новый ворк пермит
-
Это не офтоп, так что можно и дальше вопросы задавать Но рекомендую почитать какнаду, там ок описано