(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1 перший та 5 останніх. Там є вимоги до віку поки різностатеві можуть жити разом
-
в будівлях можуть бути моменти з тим як ловить мобільний інет. Стикалась пару разів, але все ж може бути. В цілому кабель більш надійно. Якщо дзвонити сейлзам, то можна сторгувати умови кращі ніж на сайті. Так в мене 50$ план, роджерс, це з таксом. На сайті від 115 здається.
-
Таке питання. Як на Ванкуверщині, ну й в Канаді загалом, з інтернетом? Там, де я зараз, люди часто не беруть інтернет (кабельний) окремо, а роздають собі з телефона, і швидкості та обсягу даних цілком вистачає (особливо якщо за телефон платить робота😁). Я дивлюся, що з тими тарифамними планами на телефон, які пропонують Bell чи Tellus, мало б працювати так само, але може на практиці може є якісь мінуси, ну чи просто є оптимальніші варіанти? Як ви робите, хто вже переїхав?
-
а может и 20
-
я же говорю, классика. про WHERE 1=1 было написано в книжках еще лет 15 назад
-
И вообще кто даёт права на дроп для юзера который селекты делает)) Но то такое))
-
Зачем сравнение. Обычно where 1 пишут и всё)
-
Ну это ж классика sql-иньекций. where почти 100% будет в запросе, поэтому надо добавить заведомо истинное условие