(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А долго и не надо)) акурат между ночными тыгыдыками кота))
-
Дякую за зауваження) Ну я доки буду шукати по альберті. Тут є робота, і курс ще не пройдений до кінця, та і переїзжати доволі не хочеться 😂. Потім думаю все ж таки, що приберу локацію.
-
а ще є кіт і 2є дітей, блін
-
ахаха, я сдвгшник, у меня за секунду пролетает 100500 мьіслей ,я просто не могу концентрироваться долго :)
-
та то намікали на взяточку)
-
До войны получали родственники, действтельно серьезные проблемы со здоровьем, но сказали в больнице что в этом году уже дали слишком много 2 групп, так что будете 3 группой
-
На время вп там отменили пока что
-
це канешно піздец
-
для мене саме смішне шо інвалідам потрібно постійно проходити ту мед комісію і кожного разу доказувати шо ти інвалід для того шоб мати пільги
-
укладываетесь поудобнее, закрываете глаза и концетрируете внимание на своем дыхании, представляете что вдыхаете холодный синий воздух а выдыхаете теплый красный. Через некоторое время мозгу станет скучно и он заснет
-
чи там кожні 2 роки?
-
а потім ще мед комісію кожного року будете проходити і башляти гроші
-
я от все думаю малому інвалідність оформити по аутизму, але з нашими лікарями..
-
ще один знайомий по медичним показникам поїхав, але не інвалідність. При тому шо купляв посвідку волонтера
-
Секрет ідеальної дружби
-
ми з подругою тести проходили, в неї тривожність, в мене депресія - ми просто одне одного доповнюємо :)
-
ну так половиня рєбят у Варшаві сидять, тільки не повертаються
-
А в мене є (хвалюся)🤣
-
По тестам в мене хронічний стрес і депресія, але нема тривожності :)
-
в мене так один знайомий поїхав до родини на новорічні свята, вже повернувся. Але його знають
23 Jan 2023, 01:02
6 minutes ago