(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ещё "веселят" новости вокруг наступления с РБ. Не очень хотелось бы быть в Киеве, если орки опять сюда попрут.
-
розумію, мій теж поки що 😭
-
Да, верно. Не могу выехать пока :/
-
ти ж ще в Україні, я правильно памʼятаю?
-
Авто полный бак всегда, акум всегда заряжен, канистра бенза стоит. Каши и консервы всегда в запасе. Вода техническая и питьевая. Акумы заряжаю каждое включение электричества. Война в очередной раз продемонстрировала что полагаться можно только на себя.
-
то саме також завжди зібрана валізка стоїть маленька вдома набрана вода питна та технічна
-
друзі, підкажіть чи достатньо буде просто контракту при зйомі житла чи треба саме лист від компанії, що я дійсно на них працюю? в контракті є терм(36 міс) та вказана компенація помісячно
-
намагаюсь робити те саме, але не дуже виходить )
-
в мене тепер теж, чоловік машину заправив 23го лютого, я провтикала і лишила в Києві. Але дала знайомим ключі, маму возили в лікарню, хоч шось
-
Там не будет дешевле, но там и зарплаты другие
-
А в нью йорку наскільки буде дешевше?
-
Ти канешно сильно не любиш цивілізацію
-
До коробкі треба дорости, спочатку під міст)
-
Не настолько шоб жить в коробке 😀
-
еще у вас там в канадах очень хорошо с хайком, по хорошей погоде снять кэмпер и поехать на природу на 3-4 дня - может очень помочь в добавок к тому, что я написал, конечно, если такой отдых хоть на чуток привлекает
-
я оці два дні просто розмазана. Але я просто сідаю і плачу - мені стає легше.
-
я дуже рекомендую психолога. Просто поговорити дуже допомагає часом. Спорт(регулярний! без відмазок!) - теж дуже сильно поліпшить стан, бо ендорфіни і все таке. І якщо переживаєте - то проживати це переживання. Говорити про те, не ховати в собі. Повністю відмінити новини не вийде - бо будете переживати: а що там? а як?
-
🤦🏼♀️
-
Так в цьому і питання, немає ж перемикача «просто живи і не думай»
-
Вот когда ездила в Онтарио, новости не читала, то как на курорте побывала
23 Jan 2023, 01:02
7467/636837
5 minutes ago