(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну 200-300к в тир3 компаниях там есть
-
Дивився, вона все одна в топ-10 в світі
-
Це не об’єктивно Я не хочу з вами спілкуватись, ви якось дуже обнобоко все сприймаєте і бачите скрізь свою думку лише, тому не буду навіть доказмвати нічого та приводити контр приводи з якими сьогодні зустрівся в Канаді і чого не сталось би в Україні Але я не кажу що в Канаді щось погано або в Україні.
-
При меньшей ТС в германии*
-
а налоги почти такие-же
-
Статистику чого? Померлих в очікуванні допомоги в емердженсі?
-
Я знаю только zero coding, сначала даже не понял при чем тут он :D
-
То подивіться офіційну інформацію, статистику. Один досвід це ні про що
-
Головне що русні поряд немає і ніхто не бомбить А податки то таке
-
Оскільки я можу грощі з Канади відправити в Україну, а в зворотньому напрямку не можу вважаю кращею. Оскільки грощі люди виводять з України при будь якій нагоді, а в Канаду навпаки заводять «паркувати» - вважаю. Я так дуже довго можу продовжувати і я розумію що неприємно слухати про Неньку неприємні речі, але давай погодимося що люблять її не за стабільність та якість фінансових сервісів.
-
Я ділився як я сходив в емердженсі. Енівей, всі фломастери різні. Маю сьогодні гарний настрій, тож погоджуся що може мені пощастило, або вам не пощастило. Особисто мені не вистачає негативної інформації щоб підтвердити ваше твердження
-
(от слова профсоюз меня в дрожь кидает)
-
как это - быть стрейт сингл мейл не профитно
-
На жаль, багато просто закрили
-
Здирництво. Та грабіж
-
В тоже время Канаде менее социалистическая чем Германия
-
Конечно, он не достижимый же. Но Канада более социалистическая чем штаты к примеру
-
Ви хочете приватний досвід в чаті на 1700 людей?))) Подивіться статті про code zero Оттава, потім менші міста. Кількість справжніх волк ін (не віртуальних)
-
А потім всюди ще по 13% 😂
-
Ты ж понимаешь что это не социализм, да?
23 Jan 2023, 01:02
74685/638817
35 minutes ago