(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Давай посилання на пруф зо то норма. Я бачив декілька десятків квартир у Польші, Чехії, Угорщині, Словаччині. Половина з них новобудови, і вбудована техніка разом з холодильником була тільки в 2. Сховані смикані бачки тільки в приватному будинку який самозбудоааний
-
Я сказав, що. Те що там норма, тут це виключення. Оформлення аанні кімнат і кухонь.
-
Незнаю, не копав в їх цифри продажів. А в Польщі в якому відсотку? Дай посилання на данні
-
І в якому відсоткі квартир і будинків таке стоїть?
-
Бо ми хочемо конкретику, а чуємо «тут все не як в Кракові», а що саме сказати не можеш
-
Ну та ви чіпляєтесь до деталей, а я в цілому про консерватизм.
-
Перше посилання в гуглі
-
www.canadianappliance.ca/Built-In/Refrigerators-And-Fridges-3/Full-Size-Refrigerators-38/?fs[f351][]=Built%20In&cq_src=google_ads&cq_cmp=377000078&cq_term=built%20in%20fridge%20freezer%20with%20ice%20maker&cq_med=&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAiA5Y6eBhAbEiwA_2ZWIc6lwNRIA7gRfr5hk6xRP-4_Eo9oMZiKLkTB1BGhGdCCJhAEJ7yFAhoCatoQAvD_BwE
-
Давай спочатку з квартирами закінчимо
-
Ок. Візьмемо не квартиру а одяг. Європа вже колись давно перймала негритянську моду ходити зі спущеними штанами. Походили і забули ще 30 років тому. Тут досі так ходять. Так само і одяг в червоно-чорну клітинку.
-
Як працює система: наразі є адміністрація охорони здоров’я (Alberta Health Services), яка управляє шпиталями і платить лікарям. Лікарі по суті приватні підприємці-корпорації, які інвойсують провінцію через AHS. Інвойсувати вони можуть на основі якоїсь моделі: похвилинно, за візит, за годину і таке інше. В інших провінціях все так само.
-
Наприклад?
-
Який стандарт? З якої локації? 50 років тому в Канаді, в Україні(Польші)та Німеччині це дуже різні стандарти
-
А якісь новинки дуже слабо заходять
-
Мова про те, що тут більш популярний стандарт 50 річної давності, який тут використовували ще тоді.
-
Мова зовсім не про те. У мене цілком класна нова квартира, але зроблена переважно по тих стандартах. Хоча багато чого взято сучасного, особливо в спільних зонах.
-
Він хоче по ціні Кракова
-
Я чёт не понял, ты не можешь тут найти квартиры с классным ремонтом/техникой или тебе просто денег не хватает?