(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Давай спочатку з квартирами закінчимо
-
Ок. Візьмемо не квартиру а одяг. Європа вже колись давно перймала негритянську моду ходити зі спущеними штанами. Походили і забули ще 30 років тому. Тут досі так ходять. Так само і одяг в червоно-чорну клітинку.
-
Як працює система: наразі є адміністрація охорони здоров’я (Alberta Health Services), яка управляє шпиталями і платить лікарям. Лікарі по суті приватні підприємці-корпорації, які інвойсують провінцію через AHS. Інвойсувати вони можуть на основі якоїсь моделі: похвилинно, за візит, за годину і таке інше. В інших провінціях все так само.
-
Наприклад?
-
Який стандарт? З якої локації? 50 років тому в Канаді, в Україні(Польші)та Німеччині це дуже різні стандарти
-
А якісь новинки дуже слабо заходять
-
Мова про те, що тут більш популярний стандарт 50 річної давності, який тут використовували ще тоді.
-
Мова зовсім не про те. У мене цілком класна нова квартира, але зроблена переважно по тих стандартах. Хоча багато чого взято сучасного, особливо в спільних зонах.
-
Він хоче по ціні Кракова
-
Я чёт не понял, ты не можешь тут найти квартиры с классным ремонтом/техникой или тебе просто денег не хватает?
-
Вбудована зазвичай дорожча, бренди ті самі.
-
Подібну до типової Краківської 1 бедрумної квартири за умовні 2500зл зараз може дорожче. Знаходив може аж одну тут. Щоб був той самий набор техніки і ремонт подібний до того по рівню. Там то називають високий клас. Решта були стандарту 50 річної давності
-
Ну и да, хорошая не встраиваемая техника лучше чем херовая встраиваемая
-
Мімо інженер тут. Чувак. Які заводи совка? Та вся херня була вже стара на момент 91го року. Коли цей металолом вийшов на конкурентний ринок, виявилось що це повна дічь. І тому антонов клєпали тролейбуси, бо їхні літаки нафіг нікому не потрібні, краще задрипаний 767. Навіть банальні підшипникі гіршої якості чим китайське. Електроніка це все реверс інжиніринг. Ці всі заяви це тупо популізм а-ля Тимошенко
-
Ну то что тут арендуют одни бомжи, а там не только бомжи это конечно большая разница
-
Відкрий якист рентфастер або маркет плейс і подивися квартири вище середньої ціни. І відкрий то само наприклад по Кракову. Щоб відсіяти бомжатні.
-
Не нужно просто быть бомжом
-
У бомжей не популярно
-
Я не кажу, що не реально найти. Яказав, що такі технології тут не популярно використовувати, відповідно якщо не має попиту, то цього не має на вітринах. Хіба під замовлення.