(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мімо інженер тут. Чувак. Які заводи совка? Та вся херня була вже стара на момент 91го року. Коли цей металолом вийшов на конкурентний ринок, виявилось що це повна дічь. І тому антонов клєпали тролейбуси, бо їхні літаки нафіг нікому не потрібні, краще задрипаний 767. Навіть банальні підшипникі гіршої якості чим китайське. Електроніка це все реверс інжиніринг. Ці всі заяви це тупо популізм а-ля Тимошенко
-
Ну то что тут арендуют одни бомжи, а там не только бомжи это конечно большая разница
-
Відкрий якист рентфастер або маркет плейс і подивися квартири вище середньої ціни. І відкрий то само наприклад по Кракову. Щоб відсіяти бомжатні.
-
Не нужно просто быть бомжом
-
У бомжей не популярно
-
Я не кажу, що не реально найти. Яказав, що такі технології тут не популярно використовувати, відповідно якщо не має попиту, то цього не має на вітринах. Хіба під замовлення.
-
Переконаний, що так, але тут це не дуже популярно
-
Мб нужно пойти на курсы по поиску в интернете
-
Я хз что ты там не смог найти
-
Це більше питання моди.
-
Ну она тут есть
-
Забудовану роблять не заради економії, а заради приховати то, бо часто зала і кухня йдуть сумісні. Ми коли робили ремонт рік тому дивилися і читали поради дизайнерів Європейських і Українських. І робили по останніх трендах. І от товари в Європейських магазинах, якраз були згідно тих трендів.
-
Возможно потому что здесь нет проблем с жилплощадью и её не нужно так экономить. Но найти встраиваемую технику вообще не проблема.
-
Душ
-
Ну можна порівняти з будь яким магазином техніки. Тут продають все таке мощне і здорове, в ЄС такого навіть не має. Під забудову знайти важче.
-
Я скинул ссылку на кучу товаров если что
-
Шо?
-
Буквально пусто