(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Переконаний, що так, але тут це не дуже популярно
-
Мб нужно пойти на курсы по поиску в интернете
-
Я хз что ты там не смог найти
-
Це більше питання моди.
-
Ну она тут есть
-
Забудовану роблять не заради економії, а заради приховати то, бо часто зала і кухня йдуть сумісні. Ми коли робили ремонт рік тому дивилися і читали поради дизайнерів Європейських і Українських. І робили по останніх трендах. І от товари в Європейських магазинах, якраз були згідно тих трендів.
-
Возможно потому что здесь нет проблем с жилплощадью и её не нужно так экономить. Но найти встраиваемую технику вообще не проблема.
-
Душ
-
Ну можна порівняти з будь яким магазином техніки. Тут продають все таке мощне і здорове, в ЄС такого навіть не має. Під забудову знайти важче.
-
Я скинул ссылку на кучу товаров если что
-
Шо?
-
Буквально пусто
-
Я знайшов і купив в Канадіан таір тільки на одну лійку. А для такої подвійної то якось задорого.
-
Там вообще ничего нет
-
Точно. Можно ещё сравнить с IKEA в Украине
-
Я казав, що його отак просто не побачиш. Наприклад взяти ту ж ІКЕА в Польщі, де під забудову буде принаймні половина техніки і відповідно меблі і ІКЕА тут.
-
эээ... так ты не нашел или нашел, но решил не покупать? Я что-то не очень доверяю товарам с али за 10 баксов.
-
То я бачив і купив подібну, але ціна. Краще на алі таке замовлю за 10 баксів. Але то все виглядає як костилі в коді.