(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
DS160 подається в ais.usvisa-info.com/en-ca/niv. Після реєстрації твоя форма прикріплюється, призначається дата аппоінтмента і тоді вже оплачуєш
-
Ребят, подскажите где нужно оплачивать форму ds160 на визу в сша ? Форму то заполнил, а где оплатить так и не понял
-
Та ті ж шарамижники що і в нас зустрічаються. Але я ось по досвіду з дилерами, розводять на раз, але тільки їм кажеш що знаєш що таке AMVIC і ознайомився з законами, одразу риторика міняється, прям дуже вони бояться клаймів бо дійсно можуть легко ліцензію відізвати.
-
Хорошая, нкоторые на этом рынке по 20-30 лет
-
Нормальные подписывают, но они же и эстимейт сразу дают не самый низкий. А тут люди клюют на очень низкую цену сходу
-
Мені і в Україні доводилось фізично впливати на таких муверів, так що Канада тут не унікальна :) Почалось з того, що як загрузили машину я дав адресу і сказав що заїду ще заправитись і зустрінемось на місяці, але я поїхав за ними, ну і вони поїхали хрін знає куди, напевно наматували кілометри. Коли вони вже на житомирській трасі проїхали всі можливі повороти я почав моргати і сигналити щоб вони зупинились, але був повний ігнор і довелось прямо підрізати іх і затискати на край дороги. Звичайно почали включати дурачка, що нас так навігатор веде і тд.