(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хорошая, нкоторые на этом рынке по 20-30 лет
-
Нормальные подписывают, но они же и эстимейт сразу дают не самый низкий. А тут люди клюют на очень низкую цену сходу
-
Мені і в Україні доводилось фізично впливати на таких муверів, так що Канада тут не унікальна :) Почалось з того, що як загрузили машину я дав адресу і сказав що заїду ще заправитись і зустрінемось на місяці, але я поїхав за ними, ну і вони поїхали хрін знає куди, напевно наматували кілометри. Коли вони вже на житомирській трасі проїхали всі можливі повороти я почав моргати і сигналити щоб вони зупинились, але був повний ігнор і довелось прямо підрізати іх і затискати на край дороги. Звичайно почали включати дурачка, що нас так навігатор веде і тд.
-
Michael Chavez: user has been CAS banned
-
В ютубе показало при поиске “marketplace moving” youtu.be/R8tRCJj6nno
-
Эмммм… hello amigos, вибач що канадською
-
Чи питання було про канадську мувінг компанію? )
-
Подивіться на “Мураху”. Топ компанія, яка працює з вігдуками і дуже круто веде і оптимізує бізнес + адаптується
-
После программы посадили мудаков
-
Та какая репутация может быть у мувинг компании... Вот передача канадская про мувинг и как они кидают youtu.be/gsoWJ9pEr5c
-
Заніс в кмда і в тебе вже сосиски в фургоні на вулиці за 10 гривень))))
-
От що значить, коли бюрократія мінімальна і ринок дуже живий і конкуруючий
-
В нас компанії більше думають за репутацію. А коли щось таке відбувається, достатньо поста в фейсбук, і в тебе вже директор в коментах вибачається
-
Начинаю понимать, почему они все предпочитают делать сами или с друзьями -соседями
-
Понятно, в дополнение ко всем другим докам, надо ещё куски коробок с весом хранить 😜
-
В Канаді обманів і мутних схем більше, ніж в Україні)
-
Я в Украине подписывала контракт сначала
-
А контракт они вообще не предоставляют?
-
а чем закончилось ?
-
В нас на роботі хлопці взагалі між собою шуткували, що на маркетплейсі шось купуєш - завтра будеш зниклий безвісти 😢 я так і не зрозуміла то жарт чи попередження
23 Jan 2023, 01:02
75417/635714
13 minutes ago