(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
им просто существовать опасно)
-
Я наче чула що їх небезпечно перевозити на авіа, чи я щось плутаю?
-
Так, котячі персони, актівизуємось, нам треба більше котів :)
-
Та вріднесенький 😭
-
Я теж хотіла мопса 😂
-
@wtsiamruk вот, смотри, коржик, зачем тебе мопес?)
-
Ми дуже дякуємо усім✨
-
Ми летіли з собакою в багажному, собака раніше ніколи не літала. Віддали її в Варшаві в габаритний вантаж, побачили собаку через майже 16 годин (3 години чекали виліт плюс 8.5 переліт плюс 1 година чекали поки наш гейт звільнить інший літак плюс 3 години з гаком очікування ВП), нереально з дружиною стресували бо не знали що з нею, дружина навіть хотіла пропустити чергу на отримання ВП в пірсоні, аби швидше до собаки піти, але все таки вистояли чергу. З собакою було все добре, добрі люди дали налили їй води у миски які були всередині клітки, ніяких емоційних проблем у собаки теж не сталось. Якщо є можливість, беріть свою у салон, спокійніші будете :)
-
Мы летели Белавиа и KLM.
-
Звучит неплхо. Спасибо за совет. Наверное, так и поступим, перед этим пропьет как-то курс, чтобы легче было во время перелета. А не подскажешь какие авиалинии были?
-
Во время взлёта-посадки - нельзя. Во время полёта мы спокойно ставили на колени и открывали сумку, не выпускали конечно шарится по салону, но на руках было норм.
-
Говорят, что доставать из переноски нельзя будет. Будет смотреть на меня и плакать, а я ничем не смогу ему помочь, да еще и людей нервировать буду. Думаешь, что в багаже намного хуже? Я больше всего боюсь за пересадки как с ним там обращаться будут.
-
Лучше пассажиров накачай успокоительным. Если ему с тобой комфортнее чем в багаже и ты можешь его успокоить - бери в салон. Вообще если можешь взять - бери в салон.