(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Воно (графік) ніби не враховує тобою вказані фільтри
-
Я не про графік, там є список зп, сортуєш по зростанні, береш середню в списку
-
www.levels.fyi/t/software-engineer/locations/canada?search=Amazon&yoeChoice=custom&minYoe=4&maxYoe=5&yacChoice=custom Береш медіанну зп і рівняєш зі своєю не фаанг зп (відповідно фільтри і під себе ставиш). Тут правда може бути проблема в тих, хто underpaid, там дійсно різниця 3 рази може бути
-
Тут скорее или добавить 300 в месяц и снять жилье по-больше, или жить в старом но отложить на путешествие в Перу
-
Зх - знову корнер кейс, коли ти в фаанг вибив жирний офер, а на минулій роботі був underpaid
-
Так але щоб попасти в той же фаанг, треба потратити мін півроку, це ж тут в чаті писали, що хтось і 3р готувався. Не кожен готовий, комусь цілком достатньо своєї Х зп, комфортно жити, відкладати, при цьому мати вільні ранки/вечори на свої хобі і т д (не нетфлікс, фб і т д), ніж вбити купу часу, щоб отримувати 1.3 Х зп, але не отримувати більше від цього задоволення. Ясно що краще мати 1.3Х зп, ніж Х зп, при цьому докласти однакових зусиль. Інший випадок, коли доволі скілові люди з достатнім досвідом йдуть на смішні зп, бо їх тупо "розвели" рекрутери.
-
Хочу выйти на такой же уровень 😊 Мотивации прибавилось но времени убавилось. Может хотя бы спустя 2 месяца будет яснее, пока ему пару недель вообще не понятно как жизнь жить 😄
-
Если дом 2000 в месяц, 24000 в год, ниче так отпуск на минималках
-
Я говорю чутка о другом :) Спокойный темп не зависит от компании. Есть возможность работать в фаанге по 4 часа в день и нормально денег получать. И для этого даже не надо пол жизни отдавать. Для примера я сейчас почти не делаю литкод потому что не вижу в этом смысла, но база осталась. Если надо будет проходить соббесы опять, то можно все вспомнить за 1 месяц вместо 6.
-
я примерно так начал (хотя и ленивенько) но после рождения ребёнка всё стало :/ просто 0 свободного времени