(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вообще не понимаю зачем нужен шланг в душе Только если собак не мыть
-
- Я отозвал извинения. Спасибо добрым людям, разбудили и порекомендовали прослушать мое же сообщение в эфире у Фейгина. Смотрите с 03:55 по 04:05. Я четко говорю дважды: «судя по всему» и «еще разбираться и разбираться». Т.е. будучи даже радикально уставшим, оговорки - что мое предположение о ракете ПВО, всего лишь - версия, которую еще нужно проверять, я в высказывание вставил, рефлексы не пропьешь. Зато товарищи, стремительно теряющие человеческий облик (судя по тому, что они несут), вместе с московскими товарищами радостно понесли: - Арестович однозначно сказал про ракету ПВО!.. Более того. Они заставили оправдываться Командование Повітряних Сил. А вот когда целое армейское Командование вынуждено оправдываться и - признавать ошибки, вот это много хуже, чем один советник вне штата со своими оговорками. Так кто же на самом деле «навредил»? Ась?.. Кто забил эфир на сутки «Арестовичем», затеняя саму трагедию в Днепре и вину в ней РФ?.. По плодам их узнаете их. Не так страшні московські воші, як українські гниди.
-
youtu.be/zGjA5GIx-gQ
-
Інженери проектують
-
Я где-то видел для черепах большие террариумы. Или ты морская?
-
Отвори для повітря теж бувають регульовані якщо шо. Зволожувач теж дуже часто ставлять централізований на будинок, разом з рекуператопом P.s. Інженери не будують
-
ну у нас в Кракові у кожної квартири свій лічильник ставлять на опалення, а температуру регулюєш на батареях для кожної кімнати. Можна поставити електронний з керуванням через інтернет. І то зручно, бо на кухні треба менше топити, там холодильник віддає тепло, духовка і плита. Я взимку часто взагалі виключав опалення навіть в мороз, бо дуже добра теплоізоляція. А тут якийсь ідіот зробив аж 6 тих отворів для подачі теплого повітря на кухні і тільки один в спальні. Будинок будували в 2021, списую то на то, що будували інженери-випускники, які закінчували універ під час пандемії. В ванних кімнатах взагалі опалення відсутнє тільки витяжка. Фільтр повітря файна штука, не знаю чи воно у мене є, але зволожувач не завадив би в тій системі кліматизації.
-
Друзі, шукаю бухгалтера, потрібно відзвітувати 2 фопи українські та закрити їх.
-
Ну клетки вон жоще делают и говорят что это работает. Вокруг машина в труху, а клетка с пёселем в целости и сохранности. Хочу такую же. И с кормушкой.
-
Воно не центральне, воно індівідуальне. Центральне це коли тобі як батареї ТЕЦ нагріла так і є. Посудомийка звучить як несправна, в нас таке було, замінили насос внутрішній, стало мити нормально. Внутрішній фільтр повітря значне менше пороху робить в середині. Ставиш hepa фільтр і можна поверхні майже не витирати, по чисті стоять місяцями
-
Напевно просто не пощастило і все) Важко за місяць було знайти роботу (білінгв чи френч просили, це період прийняття 96 біля), житло таке собі було, всі хотіли французьку і тд.
-
Я в западной не жил, в Северной они есть. Смотря за какие деньги само собой. А в Украине и наличие кондиционера - признак илитного жилья
-
так, у мене скрізь вона була і в оголощеннях на оренду то був стандарт, але вони працюють якось краще. У мене тут після посудомийки завжди брудна посуда. Треба домивати руками. МОжливо Фейрі працював краще ніж місцеві засоби. Ще не підібрав. Цетральне керування температурою в Канаді було вже досить давно і то повна срака. У мене в спальні дубак, зате на кухні спека. Ми в першу ніч замерзли. Значно краще регулювати температуру в кожній кімнаті, а не один регулятор на все. Кондиціонер не скрізь потрібен. У мене в квартирі він був зайвий, бо сонце було тільки зранку
-
Думаешь расписать им? У меня рассказов на роман хватит
-
Та не дуже. Квартири з кондюками та фільтрацією повітря всередині досі рідкість в західній Європі і екзотика в Україні. Будинки туди ж