(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну клетки вон жоще делают и говорят что это работает. Вокруг машина в труху, а клетка с пёселем в целости и сохранности. Хочу такую же. И с кормушкой.
-
Воно не центральне, воно індівідуальне. Центральне це коли тобі як батареї ТЕЦ нагріла так і є. Посудомийка звучить як несправна, в нас таке було, замінили насос внутрішній, стало мити нормально. Внутрішній фільтр повітря значне менше пороху робить в середині. Ставиш hepa фільтр і можна поверхні майже не витирати, по чисті стоять місяцями
-
Напевно просто не пощастило і все) Важко за місяць було знайти роботу (білінгв чи френч просили, це період прийняття 96 біля), житло таке собі було, всі хотіли французьку і тд.
-
Я в западной не жил, в Северной они есть. Смотря за какие деньги само собой. А в Украине и наличие кондиционера - признак илитного жилья
-
так, у мене скрізь вона була і в оголощеннях на оренду то був стандарт, але вони працюють якось краще. У мене тут після посудомийки завжди брудна посуда. Треба домивати руками. МОжливо Фейрі працював краще ніж місцеві засоби. Ще не підібрав. Цетральне керування температурою в Канаді було вже досить давно і то повна срака. У мене в спальні дубак, зате на кухні спека. Ми в першу ніч замерзли. Значно краще регулювати температуру в кожній кімнаті, а не один регулятор на все. Кондиціонер не скрізь потрібен. У мене в квартирі він був зайвий, бо сонце було тільки зранку
-
Думаешь расписать им? У меня рассказов на роман хватит
-
Та не дуже. Квартири з кондюками та фільтрацією повітря всередині досі рідкість в західній Європі і екзотика в Україні. Будинки туди ж
-
Та вроде примерно как и тут.
-
Дешева
-
Наверное она дешёвая
-
Наверное это рентовка
-
Що там з автоматичними посудомийками в Європі? Давно стандарт? Індивідуальне керування темпераратурою в квартирах? Централізований кондиціонер?
-
ні я беру свій будинок 2021 року і там все так у ванній кімнаті, як робили 50 років тому
-
В новостройках всё збс