(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Что по чем и риелтор хорош был?)
-
А кто недавно снимал кондо в Торонто?)
-
Там вроде в той что мне предлагают, нет кеш бека
-
Навіть дуже не потрібно. В ковід були дуже значні знижки, потипу 1300 за 1бд на лейкшор в свіжому кондо
-
Ну а для общего использования, чисто как кредиткой , смысла нет, если без рентал карс ?
-
Defunc true basic
-
якщо не помиляюсь, там підвищений кешбек + іншуранс на рентал карс (з того, що для мене має значення) з мого персонального експірієнсу, кешбек завжди перекриває річну вартість
-
Такие карты покрывают страховку на аренду авто обычно
-
не тільки в метро, навіть по місту якщо йти можна побачити)
-
Кто-то юзает карточку Scotiabank infinity visa ?есть в ней смысл какой то ? А то впаривают дай боже
-
В Калгари нет
-
Да, но мало
-
www.toronto.ca/community-people/community-partners/social-housing-providers/affordable-housing-operators/current-city-of-toronto-average-market-rents-and-utility-allowances/
-
До ковида рост был 10% в год , при инфляции ~3%
-
Тут недавно питали про закуп гаджету без кредитної історії. Я хотів купити телефон з контрактом і в Бест бай мені теж відмовили. Треба хоча б місяць історії. Але я пішов в кіоск Фідо і з ними підписав контракт на зв'язок, але вніс депозит 270 баксів за телефон Піксель 6, що автоматично знизило місячний платіж. Щей надавав мені подарунків, дві моцні зарядки два кабелі, дві пари безпровідних навушників для мене і дружини, наклеїв скло, чохла тільки не знайшов.