(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не тільки в метро, навіть по місту якщо йти можна побачити)
-
Кто-то юзает карточку Scotiabank infinity visa ?есть в ней смысл какой то ? А то впаривают дай боже
-
В Калгари нет
-
Да, но мало
-
www.toronto.ca/community-people/community-partners/social-housing-providers/affordable-housing-operators/current-city-of-toronto-average-market-rents-and-utility-allowances/
-
До ковида рост был 10% в год , при инфляции ~3%
-
Тут недавно питали про закуп гаджету без кредитної історії. Я хотів купити телефон з контрактом і в Бест бай мені теж відмовили. Треба хоча б місяць історії. Але я пішов в кіоск Фідо і з ними підписав контракт на зв'язок, але вніс депозит 270 баксів за телефон Піксель 6, що автоматично знизило місячний платіж. Щей надавав мені подарунків, дві моцні зарядки два кабелі, дві пари безпровідних навушників для мене і дружини, наклеїв скло, чохла тільки не знайшов.
-
То не логічно. Якщо власнику не вистачатиме коштів на погашення іпотеки, то він підніме ціну на оренду.
-
Взагалі то через ріст відсотків на іпотеку. В новинах Канади про то говорять. Оренда росте, а ціни на продаж падають
-
Дякую
-
Я там был 2 раза, мне не понравилось
-
@Dan783 @sdwvit А в Торонто на Новый Год есть какие то салюты/мероприятия и все такое? Там есть что на НГ делать, или все закрыто?