(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ахаха взоржала з 10 шакалів, запам‘ятаю
-
В Калгарі нефігово так ціни виросли
-
Хм, на 300 долларов плюс-минус недвига взлетела, вот май 2022. П.с хз че оно сжало до 10 шакалов из 10
-
Може комусь буде корисно
-
Глянь ще на eventbrite
-
Та ну, якісь Indian cultural meetup є для індусів, а по менеджменту взагалі 0 у місті майже на 3 мільйони😁
-
Поскольку темы гавно... Сори, не удержался)
-
Привіт) Може хтось бачив, чи є в Торонто мітапи/воркшопи по Agile, Product Management, Scrum? Шукала тут www.meetup.com В Харкові до війни були, а в Торонто на 2+ мільйони людей offline meetups на такі теми не знаходжу(
-
Привіт, я з дітьми недавно приїхала до Торонто з України. Може хтось може підказати, де можна пошукати вакансії QA? Або хтось знає що, яка компанія набирає працівників на QA позицію. В Україні працювала в Materialase. Крім QA маю досвід в медікалі та 3D моделюванні. Дякую якщо зможете зорієнтувати мене!)
-
Нет, минуточку, хорошо смотря кому) и это в любом городе так. я говорила, что да, там не ужасно. Я знаю немало людей от айтишников до нефтяных экзекс, которые там живут и никуда уезжать не планируют. Город всегда «соперничал» с Калгари, начиная от хоккейных команд и заканчивая небоскребами, их можно сравнивать. Ванкувер - совсем другой🤷♀️