(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Но зачем эмердженси для проверки? Запишись к фемили или волкин заранее
-
Сетчатку и давление не смотрят. Если что-то серьезное будет порекомендуют к врачу сходить
-
http://www.modernoptical.ca/
-
Спасибо ) тоже думаю сделать обследования глаз, но по тому что пишут в чатах, что тут чаще всего они халатно к проверкам зрения относятся, переписывают просто старые рецепты, пока не нашёл хорошую клинику для этого, если кто-то по своему опыту знает хорошие клиники в Торонто, буду очень признателен 🙏🏼🤝
-
Montreal
-
А где вы проходите проверку зрения, в Торонто ?
-
Не всі процедури покриваються на 100%. Відповідно стоматологія відправляє клейм, він процесається, вони отримують гроші і тоді ти вже доплачуєш різницю. В мене так було останні кілька разів. Але це залежить від процедури і клініки
-
Не думаю. Вони взяли у мене дані страхової, їм відповіли, що все покрито і все, а якщо б не було на 100%, думаю в мене б просто попросили різницю заплатити одразу
-
Ну в мене 100% coverage, тому нічого не платив 🤷♂
-
В мене стоматологія сама все робить, я тільки потім доплачую якщо є якийсь копей
-
В мене стоматологія сама напряму зі страховою все вирішує🤷♂
-
З власного досвіду рідко коли оптометристи мають direct billing до страхових. Крім того деякі страхові мають black list провайдерів, яких вони не відшкодовують. Тому варто перевірити перед тим як йти аби не попасти на гроші потім.
-
Підкажіть плз, треба зробити eye exam + купити окуляри, страхова це покриває. Ходили в один центр, сказали ти нам платиш, потім страхова тобі все компенсує. Це всюди так чи можна пошукати і спробувати найти центр, де ти нічого не платиш, а центр зразу з страховою це питання вирішує?
-
Так это ж про мобильную разработку