(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
то тимчасово
-
Я наразі готуюся на себе брати якщо що, прощавай смузі ;)))
-
Ребят, а подскажите, может у кого-то есть ресурс где можно более подробно ознакомиться с условием получения ПР в разных провинциях? Чтобы иметь представление где будет лучше/проще в получении для ИТ. Или это все индивидуально через миграционного адвоката?
-
людей в яких повний 0 в іностраних не так вже й багато, щось в школі вчили. з повного 0 (німецька в школі) до 4 за рік цілком реально, тим більше тут навчають безкоштовно
-
завжди є опція "а шо я можу зробити"
-
але нажаль в ситуації з війною вибору нема
-
людям, які не знають англійської до СЛБ 4 як до неба рачки. Якщо батькам по 70 то однозначно що тільки на себе брати
-
якщо ідеш на робочі спеціальності на яку небудь тойоту вони допомогають з отриманням номінації. потрібно тільки підтвердити шкільну освіту та CLB 4 здати
-
-
ну от ці з одного боку сумують за Харківом, і кембрідж не найкращій еквівалент, з іншого радіють інфраструктурі для дітей та медичній допомозі (хоча чергу довгу почекали)
-
Питання в наступній іиіграції і або медичній страховці. Поки є на 3 роки, то прекрасно, а далі - неясно. Прогодувати і зняти житло батькам ок, а от як з медициною - то питання.
-
коли в квартиру прилетів снаряд доводиться значно швидше думати
-
ці в онтаріо, будинок зняли в Кембріджі, поряд з роботою та гарною школою
-
я очень восхищаюсь такими людьми историями. тут сидишь при подушке, при работе, в защищенной стране и перебираешь сотню вариантов "а что если", и все время сомневаешься в правильности своих поступках.
-
ну от пара людей з роботою 25 баксів на годину змогли. от нещодавно переїхали в свій будинок від хостів