(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це якщо абстратно
-
а якщо серйозно це той хто володіє бекендом, в змозі наконфіжити інфру без девопса і може підтримувати фронт (якщо фронт звичайно є)
-
той що вранці пьє смузі:)
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/scientific-research-experimental-development-tax-incentive-program.html
-
просвіти що таке SRED?
-
в канаді їм не потрібен сіньор за 85к, бо є SRED. вони наймуть на місцеві 150к та відшкодують 80% його зарплатні. ми наприклад через це згортаємо всі зовнішні контракти і перевозимо до себе бажаючих
-
та не так щоб дуже, з досвіду тих хто там наймав вони тільки на місцевому ринку більш менш відомі
-
звичайно з такою вартістю будуть шукати в Україні навіть під час війни) візьмемо 7к наприклад в рік це буде 84к гросс. Питання де в калі, nyc, лондоні, канаді за 84к гросс знайдуть плюс мінус норм сіньйора))
-
мова була про ринок, бажаючих релокації в україну трохи менше ніж в канаду
-
бо в україну не шлють тисячі резюме зі всього світу
-
краще шукай роботу на продуктову компанію з США))
-
Я сама в шоці, коли війна почалась то UK enterprise запропонував релокувати в Лондон на прямий контракт, так мій аутстаф відмовився і ледь не звільнив за те що «з клієнтами за спиною домовлялась»)) Тому шукаю вже роботу на продуктову компанію канадську чи США
-
а тут є 2d concept artists? мені цікаво які в середньому pay bands по зарплатні у GTA