(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Базу водка-соки как ехать на пост мост знаешь?
-
Человек 70-80 + хз сколько военных, я не пошёл(не дошёл)
-
То в Альберту потрібно. Там нормально так рельєфу, і теж великі будинки в містах по 500к
-
Грация(Виват) - военные что-то давали людям там, много было людей - прилетел самолёт скинул раз, завалило людей - мужики побежали раскатывать, этот пидор ещё раз развернулся и ещё раз кинул
-
Ну, можливо у майбутньому теж до цього прийдемо, але рілі хочеться подивитись на інші міста, тут таке, треба самому зрозуміти, бо ми наслухалися людей і приїхали спочатку у Монреаль) Тому тільки свої граблі і свої помилки)
-
14ти этажки на Клеопатре - в стоматологию которая в подвале была 14ки - был прилёт, сколько там сидело - хз, все там и остались
-
За 500к можна і в південному Онтаріо купити, і все ще буде алекватна інфраструктура
-
Вгадай де я провів майже всі вихідні літом? Правильно, на пляжі та в лісах. По музеях взимку катаємось
-
Там до Торонто - година на машині, хочеться щось такого - і поїхав) Тому у вас трохи більше варіантів відпочинку і тд
-
Ну короче он горел на Кирова первый, неделю-полторы горел, с 1-2 марта, туда ракетой ударили по школе, потом тому двору сильнее досталось, туда самолёт бросал какую-то фигню, которая открывалась на несколько частей и медленно спускалась, рвало эту херню на уровне 2-3 этажа, дома которые смотрят на Новосёловку с неё же из танков били по этим домам, на церкви прилетела ракета и в асфальте застряла, около колодца и много чего ещё там было, долго рассказывать
-
Це фіча, а не бага.
-
Так. У ватерлу
-
Так ви ж десь біля ГТА живете
-
Я в торонто 3 роки прожив. Never again. Це не така дупа як Київ, але все одно занадто перевантажене все. Галіфакс як на мене то інші крайнощі, там навпаки ніфіга немає окрім океану та податків