(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я от не розумію, навіщо сюди їхати а потім плакати, що все погано? Якщо не подобається - чемодан, вокзал, Варшава. Бо вже набридло то скуління, що Канада погана, от в ЄС краще, сервіси говно, бла-бла-бла. —- Може хтось скаже, вчора 300 повідомлень було як погано в Канаді, от Польща топ.
-
Ого, здається це «моє вперше», моя повага пану
-
Справедливо, вибачаюсь
-
Не треба плутати виправдовування з поясненнями) ніхто навіть не намагається за це виправдовуватись гг
-
Дуже гарна метафора з рефакторінгом, але тут ситуація скоріше така. В Україні якісь джуни собі щось пілять без тестів, тайпскріпту та лінтерів. А в Канаді такі старі сіьнорі тіпу ну воно ж працює, треба поінвестігейтити. Чесно кажучі щодо банківської системи краще сіньйори)
-
"Працюють собі ті чеки, всі звикли" - супер хренове виправдання оформленню банківської карти більш ніж за 15 хвилин
-
Одна з причин чому в Україні це все так добре, це тому що другої половини дев‘яностих там геть нічого не було, ніякої банковської системи. Завжди легше будувати нове, ніж зробити рефакторинг, цінність якого ще треба довести. Працюють собі ті чеки, всі звикли, тому й не міняють Аналогічна історія з 3ж інтернетом у Єгипті, який там з‘явився у дуже гарній якості та дешево, я пам‘ятаю у 2009 там вже літало це все. А тому що нічого не було, транслятор вкопав і от воно працює
-
Тож маємо що маємо
-
Систему за день не переробиш, а пряма, безпапірна комунікація між органами влади була одною з головних задач в планах Дубілета Але Дубілета зелебоба прибрав коли розпустив парламент, а потім війна та всім не до того
-
Або шоколадках
-
эм, винда?* 8бит чего? Первый раз слышу про такие вещи
-
Тут кстати черная пятница как в сша, не как в европе?