(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене такіж дані, тільки я одружена. Я не дуже молода, тому збираюсь подаватись на номінацію від провінції, щоб добрати балів
-
А чому в БК буде важко? Ви ж айтішник з мовою
-
Добрий день! Поки в Україні, але роблю візу КУАЕТ, і після відкриття кордонів планую переїхати в Канаду. Можете порекомендувати, в яку провінцію краще переїхати? Про себе - маю 15+ років досвіду в ІТ, англійський В2-С1. Ще не здавав ніякі тести на підтверженя, але на тестовому екзамені, без підготовки отримав рівень В2. Я вже трохи почитав про різні провінції, тому питання для тих, кто більше в курсі: Я так розумію, що БК та Онтаріо це не варіант зовсім, тому що отримати ПР буде дуже важко. Якщо так, то в яку краще провінцію поїхати, щоб продовжуючи працювати айтішником, отримати ПР? І, після отримання ПР, я так розумію, що вже зможу переїзжати в іншу провінцію? Чи до отримання громадянства - ні?
-
Ні, от у чому-чому, а у обсиранні канадського клімату мене звинуватити неможливо) я вважаю що кращого тупо нема, це одна з причин чому я нікуди не поїду. Яскраво виражені сезони це найкраще що може бути
-
Прочитал 301-е. В нем обосрали канадские цены и климат 😁
-
До чого тут міжнародні платежі і інтерак?
-
В метро теж гинуть, нажаль.
-
ООО я деколи спеціально доїжджаю до певної станції, щоб дивитися у вікно, як поїзд їде по мосту. Щоправда, місцеві кажуть що надземний транспорт більш небезпечний і щороку якась кількість людей гине на коліях через необережність
-
Дуже уважно. В Україні нажаль купа сервісів дуже відсталі, навіть не дивлячись на наявність апки. Наприклад Дія - це спроба автоматизивути криву систему державних органів які не хочуть комунікувати напряму і вимагають комунікацій через довідки які вже клієнт має туди сюди збирати та тагяти. Зручніше цифрова довідка за бумажну? - так. Зручніше повна відсутність довідки через нормально побудовані прямі комунікації - так. І от така в Україні діджиталізація, ніби і круто, а ніби і нафіг непотрібна якщо робити нормально.
-
За 3 роки в банках був 4 рази, 2 рази підтвердити особу, 2 рази змінити статус. В Україні значно частіше доводилось ходити для «актуалізації даних», штрафів не мав, спроби влупити на пустому місці мав, відмахнувся( в Канаді поліція такого не робить). Шарити покупки це костиль до поганого сервісу в ресторанах, де офіціант закатує очі коли просять окремі рахунки, в Канаді немає з тим проблем. Сервіс і тут в додатках, незрозуміло в чому проблема. Динамічний cvv це костиль замість zero liability. Ви кричите «тут мені незвично, все гівно» замість того щоб подумати чому так.
-
В тому принайні які сервіси є, що ви можете зробити не ідучи до банку, що ти отримуєш штраф за порушення правил і відразу отримуєш повідомлення в банкінгу, можно шарити покупки між декількома людьми, можна сплатити любий сервіс нативно в додатках, віртуальні картки, динамічний CVV, ніколи не було проблем з переводами не важливо у який час відправляєш гроші і день, підтримка куди краще у випадках питань Я це пишу не з метою сказати що в Канаді погано, а з метою сказати що не треба недооцінювати те що в нас є. І це принципова різниця між срати що де є, і тим щоб цінувати те що є.
-
Лол. Попереду в чому?
-
Да даже получить физ. Лицу, не фопу, это весьма интересно
-
Лол, а фин. Контроль который делает отправку и получение сколько нибудь значимой суммы тем еще квестом?