(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
16я школа, садик…
-
Ты где Орбита знаешь дом?
-
Хай щастить в торонто. Буде цікавий досвід. Хоча якщо люди люблять скупчення людей та забиті вулиці може й сподобається
-
В резюме напиши рік freelance
-
У нас вакансія є - Manager, Implementation Training & Solution Design www.linkedin.com/jobs/view/3431742682/ Якщо хтось вважає, що підходить - пишіть в пм
-
Шукати работу без опиту.
-
П.с я не кажу що Оттава - то погане місто, чи щось таке. Але не для всіх, сорян) Може якщо заведем собі лічінуса людини, повернемся, але поки хочеться хоча б людей подивитися
-
113 это твоя фотка и грация у тебя справа, ну часть её, а моя фотка это другие дома
-
ні я ж кажу наших менторів) це від курсів foxmindEd. 100$ місяць. чи ти за роботу - шукати на апворк?
-
Душ з шлангом робиться за 50 баксів і 10 хв. В друзів Таунхаус з вбудованим бачком. Зашитий холодильник відносно рідкість бо від певної вартості там льодогенератор завжди плюс традиції його передню поверхню як дошку оголошень в будинку використовувати. Плити, духові шафи, посудомийкі роблять дуже часто (з таким жив)
-
Upwork $5 per hour?
-
Так я і не Мауглі, щоб мені тільки природу подавати) Вартість житла - норм дом від ляма, інфраструктура - остранспо 5 років строїть нову гілку типа метро. Трафік так, але он у нас 2 дні тому пів Оттави стояло, бо вінтер шторм, і всю техніку відправили за місто. Ще питання в нетворкінгу, типу більшість тут сімейні люди, вони збираються на дитячі вечірки (чи як воно), і все… Тобто рілі все, сидять, п’ють чайок, поки діти собі пісочок колупають.
-
В сторону Азовстали если с Металлургов поворачивать на Шевченко
-
я знаходив the odin project та freebootcamp. починав odin, та без ментора було важко, тому і обрав українскі.
-
А вот та 12-14 этажка, которая на 3й фотке, это тот же дом, который на твоей фотке на первом плане как бы
-
Дом напротив Сильпо(Imago)